Ayakkabı üreticisi olarak Raker Ayakkabı, çocuk botları üretimi ve Toptan Çocuk Botlar konusundaki tecrübesini dünyaya göstermektedir. Rakerplus markalı botlar, Çocuk ve Bebeklere özel çizme koleksiyonlarında, hakiki deriden üretilmiş olması, kürklü olması ve cırt cırtlı, fermuarlı ve bağcıklı gibi kolay kullanım seçenekleri ile ebeveynler tarafından oldukça tercih edilmektedir.

Rakerplus Bebek ve Çocuk Botları farklı renk seçeneklerine sahiptir. Gri, Siyah, Lacivert, Kahverengi, Yeşil, Pembe gibi bebek ve çocuk bot seçenekleri bot koleksiyonlarımızda mevcuttur. Çizmelerimiz ayrıca 22-39 numaralarda nubuk ve cilt deri gibi farklı doku seçeneklerine sahiptir.

Toptan Bebek Botlar

Ebeveynlerin kullanımını kolaylaştırmak için ağırlıklı olarak cırt cırtlı rengarenk bebek botları üretiyoruz. Ortopedik taban yapımız, ayak sağlığını korumak için bebeklerin ayaklarına çok iyi uyum sağlar. Ayrıca sentetik malzemelerimizde kanserojen olmayan malzemeler kullanıyoruz. Bebekler için doğal gerçek deri botlar, toptancı müşterilerimiz tarafından çocuk botları toptan satış işinde oldukça karlı görülmektedir.

Toptan Çocuk Botlar

Farklı kapatma seçenekleri ve farklı konç yükseklikleri ile farklı modellerde çocuk botları üretmekteyiz. Tüm çocuk bot modellerimiz hakiki deri, kanserojen olmayan sentetik kürk ve test edilmiş tabanlar gibi doğal malzemelerden üretilmektedir. Çocuk botları ve genç botları, Türkiye’nin saygın bot markalarından Rakerplus markasıyla üretilmektedir.

Rakerplus Toptan Çocuk ve Bebek Bot modellerimizi inceleyin.

Check out our Rakerplus Wholesale Kids and Baby Boots models in English.